(Видео) Маж и удира шлаканица, а таа се смее – Јавноста згрозена од реакцијата на Џејда кога Вил Смит го удри колегата – ММС
ММС

Објавено на: 03/31/22 11:02 PM

(Видео) Маж и удира шлаканица, а таа се смее – Јавноста згрозена од реакцијата на Џејда кога Вил Смит го удри колегата

Додека цел свет се ушт е во шок од „шамарот“ на Вил Смит на доделување на Оскарите, во јавноста се појави нова снимка.

Снимката е направена од поинаков агол од каде се гледа реакцијата на Џејда во моментот кога Вил му удри шлаканица на Крис Рок.
Да биде пострашно додека публиката е шок Џејда се смее на коментарот на Крис Рок дека добил ќотек.

„Засрамете се и двајцата“ се само дел од коментарите, поради тоа што по инцидентот Џејда ниту го погледнала сопругот, ниту, пак, му рекла нешто.

https://www.youtube.com/watch?v=YxGT4a5CFmE&t=5s