Барам дете што личи на мене, не толку безобразно – Слаткар на мака – ММС
ММС

Објавено на: 03/9/22 4:07 PM

Барам дете што личи на мене, не толку безобразно – Слаткар на мака

Популарниот рапер Марко Маринковиќ, попознат како Слаткар е на мака.
Тој се пордготвува да снима спот за неговота нова песна но, не може да најде „актер“, кој треба да личи на него.
-Луѓе, ми треба мала помош од вас. Снимаме спот и ни треба голобрад дечко што личи на мене, а има 17,18,19,20 години. Секој што ве потсеќа на дечково од сликиве, тагнете го на постов, напиша  Слаткар на Фејсбук, па во негов стил додаде:
„Може да биде и фино дете, не мора да е волку безобразен“.