„Може да се заработи многу од прдежи“ – Мажите плаќаат многу за видеата со Бри и нејзиното прдење – ММС
ММС

Објавено на: 03/6/22 8:00 PM

„Може да се заработи многу од прдежи“ – Мажите плаќаат многу за видеата со Бри и нејзиното прдење

Бри Есриг има повеќе од 100.000 следбеници на Инстаграм, а инаку заработува со продажба на содржина на платформата OnlyFans. Сепак, таа не продава „вообичаени“ експлицитни содржини, туку обожавателите и плаќаат да прдне пред камера, а како што открила, некои и нудат и по 700 евра за да и купат измет!

„Може да се заработи многу од прдежот. Можам да наплатам за еден прдеж или можам да направам компилација и да направам видео од 30 секунди“, вели Бри.

Призна дека почнала да го прави тоа дури откако тоа го побарале нејзините обожаватели, а открива и дека тоа има врска со нејзиното детство.

„Израснав во многу отворено семејство, каде телесните функции не беа срам. Тато ме научи да подригнам кога сакам, ми покажа како да правам погласни прдежи. Тој е глупав, луд човек“.

Иако нејзиното семејство знае за нејзината работа, таа вели дека има граница кога зборуваат за тоа.

“Знаат, но не сакаат да знаат. Зборувам со татко ми за пари затоа што барам финансиски совет од него, но не зборуваме за ништо друго. Мајка ми мисли дека сака да знае. па кога ќе ме праша нешто, ја прашувам дали е сигурна дека сака да го знае одговорот на тоа прашање… Таа се вознемирува себеси поставувајќи ми прашање“, заклучи Бри.

извор: Mondo

фото: Инстаграм