Се ожени и сега може да пее – Концерт на Петар Грашо во Скопје – ММС
ММС

Објавено на: 02/23/22 1:24 PM

Се ожени и сега може да пее – Концерт на Петар Грашо во Скопје

Петар Грашо се ожени и сега треба да се посвети на кариерата.

Најавата е дека тој ќе одржи голем солистички концерт во Скопје и тоа на 18мај  во „Арена Борис Трајковски“ што е можност во живо, заедно со него да се запеат „Ако те питају“, „Нече нас заувек бит“, „Волим и постоим“, „Уторак“ и многу други

Влезниците се веќе пуштени во продажба.