Низата 2-2-2-2-2-2 во денешниот датум има посебна енергија – Што ни носат шест двојки – ММС
ММС

Објавено на: 02/22/22 10:53 PM

Низата 2-2-2-2-2-2 во денешниот датум има посебна енергија – Што ни носат шест двојки

Ако ја гледаме тековната 2022 година, нумеролошки, тоа е годината што го симболизира бројот два. Ова прашање претставува хармонија, љубов, интуиција, набљудувања и партнерства.

Февруари е особено важен, затоа што повторува два датуми кои содржат по пет двојки, 2 февруари 2022 година и 20 февруари 2022 година, додека денешниот датум носи уште посилна енергија од оваа бројка бидејќи содржи шест двојки.

Обидете се да се потсетите на овие два датуми кога имало пет исти цифри и веројатно ќе сфатите дека нешто значајно се случило со вашата врска или дека сте доживеале свест за партнерствата.

Со шестиот дел во датумот, можеме да претпоставиме дека оваа вибрација на универзумот е дополнително засилена, а нумеролозите тврдат дека нашите потреби за соработка со другите и блискост се особено засилени денес.

Овој ден бара искреност во комуникацијата со најблиските, а нумеролозите велат дека е одличен за сите оние активности кои ќе ја продлабочат емотивната поврзаност и партнерство.

Денешниот датум ја носи енергијата на Венера и Месечината, две клучни планети за емоции, и дава дополнително чувство на надеж, отвора нови можности.

Овој датум го подобрува чувството на емпатија и позитивни емоции, како и отвореноста за нивното изразување.

Можеби ќе треба да направиме одредени промени во врската, да излеземе од рутината во која западнавме.

Ако сте слободни, поминете го денот грижејќи се за себе, правејќи нешто што ви одговара, било да е тоа читање, шетање, одење на масажа, третман на лице… Сакајте се, уживајте во вашето друштво. Само така ќе го отворите своето срце и ќе бидете подготвени да пуштите друга личност во него.

Ако штотуку сте запознале некого, 22 февруари може да биде одличен ден за вашиот прв состанок. Може да откриете дека денес особено ве привлекува потенцијалниот партнер.

Бројот 22 е поврзан и со градење на нешто поголемо од нас самите, развивање на повисоко ниво на свест.

Денот е одличен за лансирање на нова деловна енергија, нови идеи и решенија. Бројот два претставува не само интимни врски меѓу луѓето, туку и соработка, размена на енергија, заеднички акции, а сето тоа може да доведе до одлични идеи и иновации.

Кога нумеролошки го анализираме датумот 22 февруари 2022 година, со собирање на сите бои и намалување на една цифра, го добиваме бројот три (2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 = 12; 1 + 2 = 3 ).

Овој број е среќен и моќен, тој е поврзан со Јупитер и неговата експанзивна енергија. Тој е симбол на Света Троица, тој претставува духовна свест и духовно единство.

Тројката е нумеролошка фигура која симболизира успех, среќа, интуиција, знаење, заштита, креативност, самоспознавање, оптимизам и амбиција.

Пораката на бројот три е: учи и создавај, ја имаш сета потребна заштита и помош од универзумот за секој потфат.

Извор: Телеграф.рс

Фото: Shutterstock, Pixabay