„Сакаш уште?“-„Апсолутно“-Секси фотки со пораки професорка му испратила на ученик, наместо на момчето – ММС
ММС

Објавено на: 02/14/22 1:20 PM

„Сакаш уште?“-„Апсолутно“-Секси фотки со пораки професорка му испратила на ученик, наместо на момчето

Една американска професорка на погрешен телефонски број ги испратила своите разголени фотографии, наместѕо на момчето, ги препратила до својот ученик. Заедно со секси фотографија од градите, оваа згодна професорка го прашала „нејзиното момче“: „Сакаш уште…?“ Студентот лукаво и ентузијастички одговорил: „Апсолутно!“

Воодушевена од позитивната реакција, професорката испрати уште една своја секси фотографија на која целосно ги откри градите, но и гаќичките. Таа исто така коментираше: „Едвај чекам да те видам вечерва“. Тогаш совеста на нејзиниот ученик проработела, па решил да и каже дека има погрешен телефонски број.

„Хм, благодарам, но мислам дека имаш погрешен број. Јас сум еден студент од вашиот курс COM 201“, напишал тој во порака.

Кога ја видела оваа порака, сексапилната професорка го молела да ги избрише, а за возврат таа ќе му даде нешто уште подобро.

„Ох с..ње, те молам избриши ги овие пораки. „Ако ги избришете и не кажете никому на Универзитетот, ветувам дека ќе ви дадам А. Не мора ни да се појавите на испит“, напишала таа во пораката.

Студентот се согласил со ова и додал дека е „импресиониран“ од она што го видел.

Судејќи по фотографијата на која се конечните оценки од испитот, сексапилната професорка го исполнила ветувањето, но студентот не, па веднаш потоа ја објавил оваа интересна преписка на интернет.

извор и фото: espreso.co.rs