(Видео) Сиднеј одбројува! Во очекување на еден од најголемите огномети во светот – ММС
ММС

Објавено на: 12/31/21 2:26 PM

(Видео) Сиднеј одбројува! Во очекување на еден од најголемите огномети во светот

Наскоро и Австралијците очекуваат влез во 2022 година, а во Сиднеј толку многу сакаат огномет што едниот го одржаа веќе во 21 часот, а другиот, пограндиозниот, се очекува точно на полноќ.

Окленд во Нов Зеланд не го прослави влегувањето во 2022 година со огномет, туку со лесен спектакл и многу малку ракети испукани кон Мостот Харбор. Прославите се откажани поради построги мерки, а инаку центарот на Окленд е празен, пишува Нењ Зеаланд Хералд.