Марјан и Ивица ќе возат нови скутери благодарение на 2win.mk – ММС
ММС

Објавено на: 10/27/21 1:59 PM

Марјан и Ивица ќе возат нови скутери благодарение на 2win.mk

*Комерцијална објава

Среќните средби со среќните добитници на награди од  сензационалната наградната игра ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ, полека, но сигурно стануваат убава навика на Видеолотарија Касинос Австрија. Денес ве запознаваме со сопствениците на нови скутери, освоени во првото коло на единствената легална платформа за игри на среќа во Македонија, 2win.mk.

Двајца среќни играчи по две нови награди пристигнаа во Видеолотарија. Марјан Јованов од Скопје ќе вози скутер, благодарение на видеолотариските игри, како прворангиран во првото коло од наградната игра ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ. Тој сподели дека ова не е негова прва добивка, а автомобилот како награда ќе остане неговиот предизвик до крајот на наградната игра.

Скутер ќе вози и Ивица Зарков од скопската населба Кисела Вода. И Ивица својата награда ја освои како второрангиран во првото коло во категоријата видеолотарија на 2win.mk.

Тимот на Видеолотарија им честита и на двајцата, радувајќи се на наградите заедно со нив.

Деновиве се играат последните денови од второто коло на сензационалната наградната игра ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ на единствената единствената легална платформа за игри на среќа во Македонија, 2win.mk. Играта која веќе сигурно се наметнува на пазарот како најпопуларна, ќе трае уште цели три месеци, заклучно до 31 јануари 2022 година и ќе кулминира со доделувањето на двата автомобила Мерцедес.

 

 

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно