Го пречкрта бившиот, неговата нова девојка и татко и – Даниела Мартиновиќ направи чистка на Инстаграм – ММС
ММС

Објавено на: 10/26/21 12:08 PM

Го пречкрта бившиот, неговата нова девојка и татко и – Даниела Мартиновиќ направи чистка на Инстаграм

Хрватската пејачката Данијела Мартиновиќ од социјалните мрежи го избриша Петар Граш и неговата сегашна љубов Хана Хуљиќ. Даниела на Инстаграм се следела и со двајцата, но сега освен што веќе не се пријатели ги избришала и сите нивни заеднички фотографии. Освен нив двајца Даниела веќе не е пријателка и со таткото на Хана, Тончи Хуљиќ.

Истото го направил и Петар Грашо, ги избришал сите слики од бившата, освен една, на која тие двајца се заедно со Северина.