Близу 11 милиони денари донесе најновиот супер милион џек пот – ММС
ММС

Објавено на: 10/26/21 11:03 AM

Близу 11 милиони денари донесе најновиот супер милион џек пот

*Комерцијална објава

Не чекавме многу за да го добиеме најновиот добитник на СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Видеолотарија Касинос Австрија. И оваа добивка е супер возбудлива, бидејќи достигнува, речиси, точно 11 милиони денари.

Нашиот најнов добитник се состана со судбината во скопската населба Козле, попладнето на 21 октомври. Неговата добивка изнесува фантастични 10.928.146 денари. Реши да остане анонимен, но ни малку не ги криеше радоста и своите емоции.

Играл со влог од 400 денари и кога ја видел добивката, не можел да им верува на своите очи. Впрочем, дури и откако преспал една ноќ, се разбудил и не можел да поверува дека токму тој е сопственик на толкава добивка. Вели дека парите ќе му стигнат прво да раздолжи кредит, а потоа да купи два стана и заслужено да одмора.

СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ продолжува да менува животи и да буди радост насекаде низ Македонија, со своите добивки, кои се движат меѓу 8.000.000 и 12.000.000 денари. Додека го чекаме следниот, тука се нашите МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивки, чија вредност може да достигна 1.800.000 денари, а не помалку од 1.200.000.

 

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно