Не мислев дека Новак ќе се ожени со неа – Дијана Ѓоковиќ за прв пат зборува за снаата Јелена – ММС
ММС

Објавено на: 10/23/21 2:07 PM

Не мислев дека Новак ќе се ожени со неа – Дијана Ѓоковиќ за прв пат зборува за снаата Јелена

Гостувајќи во една емисија, Дијана Ѓоковиќ откри досега непознати детали од љубовниот живот на Новак пред Јелена, како и за што ги обвинува синот и снаата, односно што не поддржува.

Мајката на Новак рече дека, додека Новак бил многу млад, таа запознала само една од неговите девојки од тинејџерските денови.

„Како млад човек кој се занимаваше со оваа работа, немаше време да се забавува. Повеќе беше на пат отколку дома. Запознав девојка која беше одбојкарка од Краљево, тие беа деца. Подоцна ја запознавме Јелена. Кога имаа 18 години не мислев дека ќе се венчаат, имаше време за сите, сепак, тој го поби моето мислење и се ожени со Јелена“, искрена беше Дијана.

Таа истакнува и дека има појдовни точки во врската со Јелена и Новак.

„Нормално и природно е што Јелена презеде некои работи, не би било добро јас да се мешам. Јас не им се мешам во животот. За жал, ретко доаѓаат, си создадоа семејство и оаза, Јелена одредени работи ги прави на свој начин. Има минување, особено кога станува збор за исхраната, што јас не го поддржувам“, изјави мајката на Новак во емисија за „Блиц“.

„Останав желна за мојот син да поминам време со него. Секогаш има некој околу него“, заклучи Дијана.

Извор: Нова.рс