Без вода дел од населба Драчево – ММС
ММС

Објавено на: 08/14/18 7:29 AM

Без вода дел од населба Драчево

Поради дефект на приклучна цевка од ф-1“ на ул. „Шандор Петефи“ 13, во населба Драчево, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Шандор Петефи“, „Славчо Стоименов“ и дел од „Славка Димкова“.

Како то соопшти РЦУК-Скопје по известување добиено од ЈП Водовод и канализација, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:15 до завршување на работите.