Запален автомобил во Скопје, материјална штета од 600 илјади денари – ММС
ММС

Објавено на: 08/13/18 6:45 AM

Запален автомобил во Скопје, материјална штета од 600 илјади денари

Еден автомобил рано утринава бил запален  на улицата „Кумровец“ бр. 14 во Скопје.

Како што соопшти Територијална противпожарна единица на Град Скопје, пожарот бил локализиран во периодот од 5:06 до 5:50 часот. Интервенирале тројца пожарникари со едно возило.

Причинета е матерјална штета од 600 илјади денари.