Без струја утре дел од општините Бутел, Илинден, Центар и Студеничани – ММС
ММС

Објавено на: 08/9/18 7:49 AM

Без струја утре дел од општините Бутел, Илинден, Центар и Студеничани

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општина Бутел, Илинден, Центар и Студеничани.

Од 07,50 до 11,30 без електрична енергија ќе бидат дел од корисниците  од Визбеговово општина  Бутел, од 8,00 до 10,00 часот фирмите Гама Инвест, Рио Кафе и Дени Интернационал во општина Илинден, од 9,00 до 14,00 часот објектите во близина на „Школката„ во Градскот Парк, тенискиот терен Југ и Езерце во општина Центар и од 8,30 до 15,00 часот дел од ул. 3 во село Студеничани.