Питон од три метри се качува кон спалната (ФОТО) – ММС
ММС

Објавено на: 08/8/18 10:23 AM

Питон од три метри се качува кон спалната (ФОТО)

Питонот шест месеци живее на кровот од неговата шупа и многу често го среќава во дворот.
Често се симнува да не поздрави, се пошегувал овој Австралиец.


Тој ден, змијата најпрвин ја видел во дворот, но како што вели останал шокиран кога сфатил дека за кратко време питонот успеал да се качи покрај ѕидот на неговата кука, за да стигне до својата скривница на кровот.

– Не му пречам јас нему, па ни тој не ми пречи мене, додал Нилс.