Се оствари уште едно K-15 пророштво – ММС
ММС

Објавено на: 08/3/18 11:50 AM

Се оствари уште едно K-15 пророштво

Поетот Бруно од Франција рецитира поема која специјално ја составил за Охридското езеро: