Видео: Музички инструменти кои можете да ги направите сами – ММС
ММС

Објавено на: 08/1/18 2:39 PM

Видео: Музички инструменти кои можете да ги направите сами

Видеото во прилог може да биде инспирација за оние кои се креативно расположени, а сакаат музика и сакаат да создаваат нешто сами на таа тема. Погледнете го, па можеби ќе добиете некоја идеја.