На улиците на либански град има секси полицајки, градоначалникот наредил да се носат шорцеви за да се привлечат туристи – ММС
ММС

Објавено на: 08/1/18 8:11 AM

На улиците на либански град има секси полицајки, градоначалникот наредил да се носат шорцеви за да се привлечат туристи

Градоначалникот на либанскиот град Бруман, Пјер Ашкар наредил полицајките кои го регулираат сообраќајот да носат кратки црни шорцеви за да привлечат голем број на туристи во градот.

“Сакаме да ја промениме сликата за Либан која е создадена на Западот. Дури 99% од сите туристи на Медитеранот носат кратки панталони”, вели Ашкар.

Меѓутоа, оваа идеја веднаш предизвика осуди кај политичарите. Конзервативците рекле дека не е потребно да се “откриваат” полицајките. Плановите на градоначалникот беа дочеакани “на нож” и на социјалните мрежи.

 

 

Преземено од: tocka.com