Видео: Кога детето е тивко некое време… – ММС
ММС

Објавено на: 07/30/18 3:13 PM

Видео: Кога детето е тивко некое време…

Родителите на темпераментни и креативни деца веројатно знаат да се загрижат ако забележат дека децата некое време се молчаливи и генерално тивки. И веројатно се во право…