“Mission: Impossible – Fallout” зазема прво место овој викенд во боксофис – ММС
ММС

Објавено на: 07/30/18 8:47 AM

“Mission: Impossible – Fallout” зазема прво место овој викенд во боксофис

Студијата во неделата  за филмот “Mission: Impossible – Fallout”  заработија 61.5 милион долари од 4386 кина изјавува “Тимес”.

 

На второ место е “Mamma Mia! Here We Go Again”  со заработка од 15 милиони долари.