Принцот Хари доби бакнеж од Меган во јавност(Видео) – ММС
ММС

Објавено на: 07/27/18 9:58 AM

Принцот Хари доби бакнеж од Меган во јавност(Видео)

Принцот Хари и Меган го скршија кралскиот протокол да изјавуваат нежност во јавност по завршувањето на хуманитарниот поло натпревар.

 

https://www.youtube.com/watch?v=H0TP3RdHKh0