Македонска Каменица во интенцизна кампања на чистење патишта и базени – ММС
ММС

Објавено на: 07/26/18 3:55 PM

Македонска Каменица во интенцизна кампања на чистење патишта и базени

Над 160 километри земјени локални патишта во селските локални патишта во Општината Македонска Каменица, се исчистени во изминатиот период. Поголем број од овие селски патишта, поради временските неприлики, според потребите пред се на жителите во селските средини од разбиен тип, се прочистуваа и во повеќе наврати