Видео: Кога едвај чекаш да дојде петок, ама ќе се сетиш дека е среда – ММС
ММС

Објавено на: 07/25/18 3:18 PM

Видео: Кога едвај чекаш да дојде петок, ама ќе се сетиш дека е среда

Некои седмици се чинат многу подолги од останатите. Кога сте среде една таква, не е баш фино чувството на соочување со фактот дека е среда.