Видео: Мачка или памук? – ММС
ММС

Објавено на: 07/25/18 2:35 PM

Видео: Мачка или памук?

Некои мачки може да се пофалат со толку многу и толку бело влакно, што на прв поглед изгледаат како една голема топка памук. Така посебна е онаа од видето во прилог. Вакво нешто не се гледа секој ден.