Видео: Чувството кога бебето ќе ја преспие цела ноќ – ММС
ММС

Објавено на: 07/25/18 2:24 PM

Видео: Чувството кога бебето ќе ја преспие цела ноќ

Бебињата имаат различни навики и потреби кога станува збор за спиењето. Па за родителите чии бебиња многу подоцна почнуваат да „врзуваат“ сон во текот на целата ноќ, таквиот почеток е едно сериозно важно поглавје. Реакцијата во прилог може барем отприлика да го опише чувството.