Видео: Здодевно е да си стандарден – ММС
ММС

Објавено на: 07/23/18 2:26 PM

Видео: Здодевно е да си стандарден

Некои инсистираат дека не мора секогаш да се држиме до стандардите, туку многу поважно е да сме си свои. Посебно кога станува збор за сопствен начин на забава и релаксација. Малата од видеото во прилог, фино ја научила лекцијата.