Неделен бриф за 21.07.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 07/21/18 12:11 PM

Неделен бриф за 21.07.2018

Во овој „Неделен бриф“ на Радио Мрежа Канал 77, се фокусираме на дел од најважните активности во македонските општини.
Свети Николе има намера да им го олесни патот до успехот на локалните бизниси