Дневен билтен на Општина Штип – 18.07.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 07/18/18 8:07 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 18.07.2018

Свечено отворање спомен соба на првиот претседател на РМ, Киро Глигоров
Денеска, 18.07