Видео: Ако некогаш летото почне да се однесува како лето… – ММС
ММС

Објавено на: 07/17/18 1:16 PM

Видео: Ако некогаш летото почне да се однесува како лето…

Со оглед на нестабилноста во метео смисла со која живееме периодов, ако некогаш летото почне да се однесува како вистинско лето, можеби „изумот“ на ликот од видеото некому ќе му стане инспирација. Ако има такви, нека се подготват за зачудени погледи во околина.