Фотогалерија: Молдавија и Босна и Херцеговина најдобри на Балканскиот шампионат во одбојка на песок во Штип – ММС
ММС

Објавено на: 07/17/18 10:06 AM

Фотогалерија: Молдавија и Босна и Херцеговина најдобри на Балканскиот шампионат во одбојка на песок во Штип

Во изминатиот викенд во Штип, во организација на Одбојкарската федерација на Македонија и на штипската локална самоуправа, се одржа Балканскиот шампионат во одбојка на песок. Во текот на трите дена дена се натпреваруваа и другаруваа млади одбојкари и одбојкарки до 22 години од осум балкански земји