Видео: Симпатично и практично решение за дожд – ММС
ММС

Објавено на: 07/16/18 2:21 PM

Видео: Симпатично и практично решение за дожд

Дождот нема да претставува проблем, напротив, ќе биде вистинска забава ако крај себе имате заштита како онаа на видеото во прилог. Дури и штета е да не заврне, а да имаш нешто вака симпатично крај себе.