Видео: Необична свадбена фото-сесија – ММС
ММС

Објавено на: 07/16/18 1:58 PM

Видео: Необична свадбена фото-сесија

Ако ги обожавате кучињата, веројатно ќе ја обожавате и идејата наместо цвеќиња, тие да бидат главен „декор“ на свадбената фото-сесија. Несекојдневните резултати во случајов, се гарантирани.