Дневен билтен на Општина Штип – 16.07.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 07/16/18 10:05 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 16.07.2018

Голема граѓанска прослава: Одиме напред! Македонија во НАТО и ЕУ
Општина Штип и градоначалникот, Благој Бочварски, изразуваат задоволство за големата граѓанска прослава која се одржа во сабота на плоштад „Слобода“ по повод поканата за влез на Македонија во НАТО и добиениот датум за преговори со ЕУ. Голем број граѓани на Штип имаа можност заедно да го прослават историскиот успех на нашата земја