Благодарност до граѓаните за вчерашната прослава – ММС
ММС

Објавено на: 07/16/18 8:05 AM

Благодарност до граѓаните за вчерашната прослава

Општина Штип и градоначалникот, Благој Бочварски, изразуваат задоволство за вчерашната голема граѓанска прослава која се одржа на плоштад „Слобода“ по повод поканата за влез на Македонија во НАТО и добиениот датум за преговори со ЕУ.

Синоќа голем број граѓани на Штип имаа можност заедно да го прослават историскиот успех на нашата земја