Дневен билтен на Општина Штип – 12.07.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 07/12/18 2:21 PM

Дневен билтен на Општина Штип – 12.07.2018

Шеста седница на УО на ЗЕЛС
Денеска, 12.07