Викенд боксофисот го освои „Ant-Man and the Wasp“ – ММС
ММС

Објавено на: 07/12/18 8:03 AM

Викенд боксофисот го освои „Ant-Man and the Wasp“

„Ant-Man and the Wasp“, уште во првиот викенд на прикажување успеа да се искачи на врвот на боксофисот.