Дневен билтен на Општина Штип – 11.07.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 07/11/18 8:20 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 11.07.2018

Работилница: „Подобрување на општинското владеење“
Денеска, 11.07