Дневен билтен на Општина Штип – 09.07.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 07/10/18 2:20 PM

Дневен билтен на Општина Штип – 09.07.2018

Промоција на две стихозбирки во КПД Штип
Денеска, 09.07