Мујо го прака синот во јавна куќа (виц) – ММС
ММС

Објавено на: 07/6/18 11:23 AM

Мујо го прака синот во јавна куќа (виц)

Оди малиот син на Мујо по една тесна уличка, во зафрлен дел од градот и сретнува една госпоѓа:

– Се извинувам госпоѓо, каде е овде јавната куќа?

Госпоѓата го погледнува со згрозување и му лепи една шлаканица.

Оди понатаму Мујо јуниот и среќава полицаец, па му се обраќа:

– Извинете господине, може ли да ми кажете каде се наоѓа јавната куќа?

Полицаецот се смрштува, па му опалува уште една шлаканица и една клоца.

Си оди малиот Мујо дома, образите го жарат и го печат и нервозно му вели на татко му:

– Вампир еден стар, сам да одиш да си го земеш чадорот, да ти е*ам чадорот!!!