Дневен билтен на Општина Штип – 06.07.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 07/6/18 9:01 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 06.07.2018

Заеднички работен состанок на Регионалните одбори за управување со отпад на Источен и Североисточен плански регионДенеска, 06.07