Дневен билтен на Општина Штип – 05.07.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 07/5/18 9:00 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 05.07.2018

Поставување десет активни зони за вежбање
Денеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, ќе изврши увид во реализацијата на проектот за поставување десет активни зони за вежбање. Градоначалникот Бочварски ќе изврши увид во поставувањето на зоната за вежбање во урбаната заедница Автокоманда, кај пинг-понг салата, со почеток во 11:30 часот