Видео: Дајте им нов живот на старите свеќи – ММС
ММС

Објавено на: 07/4/18 2:44 PM

Видео: Дајте им нов живот на старите свеќи

Ако сте креативно расположени и имате по некоја стара свеќа во близина, инспирирајте се од видеото во прилог. Ќе ви покаже како да им дадете нов живот на старите свеќи.