Видео: Искористете ја лубеницата на оригинален начин – ММС
ММС

Објавено на: 07/4/18 2:28 PM

Видео: Искористете ја лубеницата на оригинален начин

Лубеницата важи за кралица на летото кога станува збор за овошјето. А кога ќе го погледнете видеото во прилог, ќе сфатите дека може да има многу повеќе намени и да се конзумира во многу повеќе форми од онаа на која сме генерално навикнати.