Видео: Креативна намена на картончето од тоалетната хартија – ММС
ММС

Објавено на: 07/4/18 2:17 PM

Видео: Креативна намена на картончето од тоалетната хартија

Откако ќе го погледнете видеово, веројатно ќе размислите барем два пати пред следното потенцијално фрлање на картончето од тоалетната хартија. Инспиративните идеи се во прилог…