Дневен билтен на Општина Штип – 04.07.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 07/4/18 8:20 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 04.07.2018

Изведба на два нови експлоатациони бушени бунари во локалитет Штипско Езеро
Денеска ЈП „Исар“ започнува со изведба на два нови експлоатациони бушени бунари во локалитетот Штипско Езеро. Изведбата на новите бунари се спроведува со цел обезбедување дополнителни количини сирова вода