Дневен билтен на Општина Штип – 03.07.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 07/3/18 8:09 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 03.07.2018

Прослава на Денот на независноста на САДДенеска, 03.07