Видео: Сезона на јагоди на зајачки начин – ММС
ММС

Објавено на: 07/2/18 2:37 PM

Видео: Сезона на јагоди на зајачки начин

Некој едвај чека да дојде сезоната на јагоди и тогаш посебно ужива. За друг, јадењето јагоди не причинува баш и некое посебно задоволство. Зајаков, сигурно е во првата група.