Видео: Викањето остава трајни последици врз мозокот на детето – ММС
ММС

Објавено на: 07/2/18 2:30 PM

Видео: Викањето остава трајни последици врз мозокот на детето

Кога сте родител, постојат многу ситуации во кои природно доаѓа да викнете, но секогаш, подобра опција е да изберете на смирен начин да го пренесете она кое би го пренеле викајќи. Следниот пат, кога ќе Ви дојде да викнете, сетете се на ова видео.