Францускиот амбасадор во Македонија, Кристијан Тимоние во посета на Мултимедијалниот центар Канал 77 – ММС
ММС

Објавено на: 06/30/18 1:10 PM

Францускиот амбасадор во Македонија, Кристијан Тимоние во посета на Мултимедијалниот центар Канал 77

По средбата со раководниот тим, снимаше и интервју во радиото.

Во кој правец ќе се движи идната соработка меѓу Македонија и Франција, зошто Франција беше една од земјите која што се спротивстави на безусловен почеток на преговорите, за економската соработка па и за спортот се темите на кој што во интеревјуто говори францускиот амбасадор Кристијан Тимоние.