Видео: Работа од соништата – ММС
ММС

Објавено на: 06/29/18 4:00 PM

Видео: Работа од соништата

Има нешто толку посебно и инспиративно во правењето на фотографии од новороденчиња и мали деца, што многумина би се согласиле дека ова е професија од соништата. Замислете колку убава енергија кружи во едно вакво студио.